easy-webshop-headder

    Al 12 jaar dé meester in opspannen en verkoop van schilderijen!
    Tel: 06-21516836

E-mail

3 dingen die vereist zijn bij het schilderen van uw pand

Dit bericht is geschreven door gastschrijver Nina van de Heuvel

3 dingen die vereist zijn bij het schilderen van uw pand

Wanneer u aan de slag gaat met het schilderen van een pand, heeft u verschillende benodigdheden nodig. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan kwasten en de verf, maar ook aan een schuurmachine of middelen om de vloer en ramen af te dekken. Of wat te denken van de schoonmaakmiddelen om de verfresten na het verven weer te kunnen verwijderen? In dit artikel noemen we drie belangrijke dingen, die tijdens het verven van uw kozijnen of deuren niet mogen ontbreken.

#1: middelen om te kunnen verven

Allereerst is het vanzelfsprekend belangrijk dat u de beschikking heeft over de juiste verf, kwasten en een schuurmachine of schuurpapier. Schuur eerst de kozijnen of deuren die u wilt gaan verven, waarna u de verf met een roller of kwast aan kunt brengen. Het is van de grote van het oppervlak afhankelijk of wat het beste werkt.

#2: afdekken van ramen en vloeren

Voordat u aan de slag gaat met het schuren en verven is het belangrijk om ramen en vloeren af te dekken met bijvoorbeeld karton. Karton is geschikt voor de grote oppervlakken, zodat de vloer onder een deur of kozijn. Een ruit kunt u voor een deel afdekken met schildertape, wat u na het verven eenvoudig van het raam kan trekken. Zo voorkomt u voor een groot deel dat er verfresten op het raam achterblijven.

#3: schoonmaakmiddelen voor verfresten

Vaak is het niet mogelijk om alles af te dekken, waardoor er verfresten op ramen of vloeren achter kunnen blijven. Denk bijvoorbeeld ook aan het vrijgekomen stof tijdens het schuren, wat u schoon moet maken. Met terpentine zijn verfresten goed van vlakke ondergronden te verwijderen, evenals dat u dit kunt gebruiken voor het verwijderen van verfresten op handen en armen.

Wilt u het helemaal makkelijk maken? Kies dan voor een schoonmaakster die u inhuurt voor het verwijderen van de verfresten en het schoonmaken van uw vloeren. Dit kan bijvoorbeeld via een netwerk als Schoonmaakster.nl. Zo heeft u hier geen omkijken naar!


Blog

Webshop gemaakt met EasyWebshop